Gorjeanul  Ioan Popescu Giovani, aur la Olimpiada Internațională de Informatică

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Un nou succes remarcabil al învățământului gorjean, elevul Ioan Popescu Giovani de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Tg-Jiu a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Informatică.

 

Potrivit surselor noastre, elevul gorjean a fost cel mai bun din echipa României, clasându-se pe locul XVII in lume dintre 355 de participanţi. ”I.S.J. Gorj felicită cu multă reverență și mândrie acest copil care ne face cinste și care este pregătit de domnul profesor Eugen Nodea, directorul Centrului Județean de Excelență Gorj.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ISJ Gorj.

Ioan  Giovani Popescu s-a calificat şi anul trecut în Lotul României de Informatică, dar nu a reuşit să se califice la Olimpiada Internaţională de Informatică. „A contat foarte mult participarea la olimpiadele anterioare şi calificarea în Lotul României, pentru că de fiecare dată învăţam lucruri noi şi idei noi. Prietenia mea cu mai mulţi participanţi m-a ajutat mult să mă pregătesc, deoarece foarte multe idei le-am aflat de la ei“, declarant elevul gorjean pentru presa locală.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ