Elevii premianți din Bălești trimiși în tabără de Primărie

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

 

Cei mai buni elevi din Bălești participă în această vară la o tabără gratuită oferită de Consiliul Local Bălești. Se revine la o tradiție începută în 2017 în această comună ca elevii cu premiul I din ciclul gimnazial să meargă într-o tabără gratuită, un an la mare și un an la munte. În anul 2020 această tabără nu s-a desfășurat ca urmare a pandemiei.

 

Primăria și Consiliul Local Bălești oferă în fiecare an celor mai buni elevi din comună o tabără gratuită la mare sau la munte. La începutul lunii august 2021, elevii de la școlile din Ceauru, Bălești și Cornești din ciclul gimnazial se vor afla în tabără la Costinești, efortul financiar fiind de peste 10 000 lei.

Programul a fost inaugurat în anul 2017 de către Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești. Domnia sa a declarat în exclusivitate pentru EMI TV online: ”Administrația locală din comuna Bălești continuă deja o tradiție de a premia special pe cei mai buni elevi  cu o vacanță petrecută anul acesta la Costinești. Încercăm și prin această modalitate să stimulăm performanța elevilor, o prioritate a mandatelor mele. Elevii din Bălești beneficiază deja la școală de condiții similare cu cele din mediul urban și nu ne vom opri aici!”