Senatorii social democrați îi cer lui Virgil Popescu renegocierea PNRR-ului

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Senatorii social democrați cer ministrului Virgil Popescu renegocierea PNRR-ului în contextul în care ministrul Energiei a anunțat zilele trecute ca nu va exista o astfel de renegociere și că susține renunțarea la producerea energiei pe bază de cărbune. Social democrații trag un semnal de alarmă și subliniază pericolul la care se expune Romania prin renunțarea la producția de cărbune.

„Grupul PSD din Senat îi solicită ministrului Energiei RENEGOCIEREA PNRR!

Discuțiile din cadrul Comisiei Economice a Senatului, la care au participat lideri sindicali, dar și oficiali din cadrul ministerului de resort, ai ANRE și ai CEO, au subliniat pericolul la care România se expune prin renunțarea, în contextul dat de războiul din Ucraina, la producția pe cărbune.

Sistemul Energetic Național nu se poate lipsi de capacitățile pe cărbune, cel puțin nu atâta timp cât nu există capacități de producție pe gaz, ca și combustibil de tranziție, care să le înlocuiască pe cele pe cărbune.

Din acest motiv, îi solicităm ministrului Virgil Popescu regândirea capitolului Energie din PNRR, astfel încât siguranța energetică a țarii să nu fie periclitată”, a transmis senatorul PSD, Cristi Rujan, pe pagina sa de facebook.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ