Nu scăpăm de mască prea curând!

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Dacă ne luăm după medici, purtatul măștii va rămâne ultima restricție la care se va renunța, cel puțin asta e părerea coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. El susține că este vorba de o măsură de protecție personală care trebuie avută în vedere în fiecare sezon rece, când sunt viroze și gripe.

„Eu cred că la masca de protecție se va renunța ultima oară”, a afirmat Valeriu Gheorghiță, întrebat despre momentul la care se va renunța la masca de protecție.

Acesta a susținut că se va putea renunța la mască atunci când vor fi vaccinați peste 10 milioane de români, când vor fi cazuri sporadice de COVID-19 și când nu vor mai exista variante virale neacoperite de vaccin.
„Masca de protecție ne protejază nu doar față de infecția cu SARS-COV-2, ci pentru toate celelalte infecții care se transmit pe cale respiratorie. Cred că este o măsură de protecție personală pe care trebuie să o avem în vedere de aici înainte, în fiecare sezon rece, când vorbim de viroze, când vorbim de sezon de gripă. Trebuie să folosim acest mijloc de protecție personală și de protecție a celor din jurul nostru”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Articol Cornel Șomîcu

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ