EXCLUSIV ! Se scoate gradația de merit pentru profesori

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Invitat la emisiunea EDUCAȚIA de la postul național de televiziune EMI TV, liderul Federației
Sindicatelor Libere din Învățământ din România-Simion Hancescu-a vorbit despre intenția autorităților guvernamentale de a renunța la gradația de merit în învățământ. Schimbarea ar trebui să se producă în anul 2022 și să vină la pachet cu un fond de premiere de 5% care să rămână la dispoziția fiecărei școli pentru premierea performanței.

Emisiunea ”EDUcația” de la EMI TV, un proiect editorial propus de jurnalistul Cornel Șomîcu, a avut ca invitați la ultima ediție pe profesorul Simion Hancescu-președinte FSLI și profesorul Constantin Huică-președinte USLI Gorj.
Șeful celei mai mari federații sindicale din învățământul preuniversitar, Simion Hancescu a spus că este aproape sigur că Ministerul Educației va renunța din anul 2022 la gradația de merit pentru personalul din învățământ. Liderul FSLI spune că efortul sindicatelor se va concentra pe ideea ca sistemul educațional să nu piardă acești bani, adică fondul de circa 5% pe fiecare școală să fie lăsat pentru premierea performanței din fiecare unitate școlară.
La acest moment se așteaptă apariția Calendarului și Metodologiei de acordare a gradației de merit pentru anul 2021.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ