Video: Primarii PNL din Gorj au mers peste președintele CJ

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Video: Primarii PNL din Gorj au mers peste președintele CJ

Primarii PNL din județul Gorj sunt nemulțumiți de modul în care se împart, în acest an, banii către primării de la Consiliul Județean. Astfel, președintele PNL Gorj, Ion Iordache, președintele PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu, și mai mulți primari au mers peste președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

La finalul discuțiilor, primarii nemulțumiți au acuzat că diferențele dintre primarii PNL și cei ai PSD sunt extrem de mari și că, la Consiliul Județean, se practică ”tactica pixului colorat”.

Primarul liberal Liviu Cotojman a afirmat că au primit bani primarii cu cele mai mari excedente bugetare, ceilalți fiind înjosiți.

 

În replică, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, crede că revolta liberalilor privind împărțirea banilor către primari are legătură doar cu apropierea alegerilor și este o campanie electorală. Mai mult, Cosmin Popescu a declarat că primarii, indiferent de culoarea politică, au găsit mereu un sprijin în CJ Gorj.

 

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a declarat că va solicita ieșirea de la guvernare. Acesta consideră că proiectul de buget al județului este o ”discriminare și o umilință” la adresa primarilor liberali.

 

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ