PSD Vâlcea a început întâlnirile cu reprezentanții pe secțiile de votare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

PSD Vâlcea a început întâlnirile cu reprezentanții pe secțiile de votare

PSD Vâlcea a început întâlnirile cu reprezentanții pe secțiile de votare

În cadrul unei întâlniri de precampanie electorala, președintele PSD Vâlcea – Constantin Rădulescu si președintele PSD Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău s-au întâlnit cu peste 450 de simpatizanți din municipiu ai acestei formațiuni politice. Întâlnirea a avut loc în data de 6 februarie.

„Ne pregătim de alegerile din acest an și, în acest scop, am început întâlnirile cu reprezentanții pe secțiile de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Șirul întâlnirilor a început aseară. Au răspuns invitației mele și a lui Mircia Gutău, peste 450 de colegi din municipiu.

Discuțiile au fost unele constructive, iar energia și promisiunea lor de implicare totală în activitățile viitoare m-au determinat să cred că suntem pregătiți să câștigăm toate bătăliile electorale din acest an.

Vom face tot ce ține de noi pentru a obține, și de această dată, un scor bun, care să ne asigure continuarea proiectelor începute în acest mandat, atât în municipiu, cât și în județ. Ambele sunt campioane la atragerea de fonduri europene, prin proiecte care ne ajută să le dezvoltăm frumos.

Cifrele dovedesc asta! Și mai demonstrează că noi facem administrație, și nu doar politică!

Încrederea pe care vâlcenii au avut-o în noi ne-a motivat să facem tot ce ține de noi pentru dezvoltarea județului și pentru BINELE locuitorilor lui.

Ne-am ținut și ne vom ține de cuvânt! Promitem să continuăm în același ritm susținut”, a declarat președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ