Tragedie într-o familie din județul Olt! O fetiță de doar 5 ani a murit după ce s-a lovit la joacă

O fetiță de doar 5 ani a murit după ce s-a lovit la locul de joacă. Din primele informații, micuța s-a accidentat cu leagănul în zona frontală. Medicii au încercat disperați să o resusciteze, însă fără rezultat.
„A fost trimis un echipaj, între timp mai venea un alt echipaj, care avea un pacient. Au început manevrele, s-a făcut 62 minute resuscitare. N-a răspuns la absolut nimic. Am declarat decesul. A lovit-o un leagăn, frontal, are un hematom foarte mare şi posibil fractură de coloană cervicală“, a explicat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader.

„La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din oraşul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinţei, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconştienţa.

Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat“, a com,unicat purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţistii oraşului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, desfăşurând activităţi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.