Se solidarizează cu protestele cadrelor didactice din mediul preuniversitar

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Consiliul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din cadrul Universităţii din Bucureşti (UB), anunţă solidarizarea cu protestele cadrelor didactice din mediul preuniversitar, apreciind că acestea sunt legitime.

Potrivit FJSC, mediul preuniversitar este responsabil pentru crearea unui bagaj de cunoştinţe pentru elevi, viitorii studenţi, motiv pentru care cadrele didactice trebuie să se bucure de atenţia cuvenită din partea Guvernului în materie de condiţii de muncă şi salarizare.

„Suntem cu toţii conştienţi de faptul că în mediul preuniversitar se formează viitorii studenţi ai instituţiilor de învăţământ superior şi că de îmbunătăţirea situaţiei dramatice în care se găseşte învăţământul preuniversitar depinde, în foarte mare măsură, dezvoltarea societăţii româneşti în ansamblul ei”, transmite FJSC, joi, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, o poziţie similară faţă de solicitările profesorilor o au mai multe facultăţi din cadrul Univeristăţii Bucureşti.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ