Prima zi de școală! De astăzi elevii se întorc în bănci

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Emoții mari pentru elevi, părinți și profesori, deopotrivă! 3 milioane de elevi ar fi trebuit să se întoarcă astăzi în bănci.

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Emoții mari pentru elevi, părinți și profesori, deopotrivă! Așa ar putea fi caracterizată prima zi de școală. Începutul noului an școlar a fost marcat cu festivități organizate la fiecare unitate de învățământ, respectând măsurile sanitare de protecție.  Noul an școlar va avea 34 de săptămâni, împărţite în două semestre. Dintre cei aproximativ 3 milioane de elevi care ar fi trebuit să se întoarcă astăzi în bănci, 7.200 de elevi nu au mers azi la școală. Peste 4.700 din cauza problemelor de infrastructură, iar alți 2.400 din cauza ratei mari de infectare din localitățile lor, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

„4.723 de elevi nu vor putea să meargă mâine la școală din cauza problemelor de infrastructură. La aaeștia se adaugă cei 2.400 de elevi din cele 12 localități în care rata de infectare este mai mare de 6 la mie. E vorba de 6 localități din județul Satu Mare, 2 localități din Arad, o localitate din Dolj, o altă localitate din Teleorman, o localitate din Sibiu și una din Sălaj. În total 7.200 de elevi și preșcolari nu vor putea merge la școală cu prezență fizică. Asta înseamnă 0,3%”, a spus ministrul.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ