Ion Iordache: Mă delimitez de această guvernare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Ion Iordache: Mă delimitez de această guvernare

Ion Iordache: Mă delimitez de această guvernare

 

Sunt profund întristat când văd că șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală, unită în jurul unui program de guvernare.

𝐀𝐮 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐬 𝐭𝐨𝐭, 𝐢𝐚𝐫 𝐛𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐏𝐒𝐃 𝐚 𝐩𝐮𝐬 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐮𝐥!
În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare!
Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă! Mie îmi place să construiesc, să am satisfacția lucrului bine făcut și să arăt oamenilor că se poate!
Succesul, banii și funcțiile nu mi-au luat mințile cum văd că se întâmplă la unii dintre colegi!
Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic.

𝐔𝐧 𝐚𝐧 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐮𝐭!
Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea!
Este primul an fără un proiect național de investiții, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor;
Deși au promis de anul trecut, planul de reorganizare al CEO nu este avizat nici acum, vulnerabilizând Gorjul peste măsură;
Planul de Tranziție Justă trebuia lansat în această toamnă, acum ne spun că va fi negociat abia în primăvara anului viitor;
Din cauza campaniei interne, programele începute de guvernul Orban au fost suspendate;

Finanțarea proiectelor aflate pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții a fost blocată.
Realitatea este că românii, gorjenii, nu o duc bine deloc!
Datoria mea față de oamenii care m-au votat este să fiu corect, să spun lucrurilor pe nume și să pun umărul la treabă! Cred că și colegii mei, îmbătați acum cu apă rece, au șansa să îndrepte greșelile din ultima perioadă și să pună pe primul loc oamenii, nu lupta politică!”, a declarat senatorul Ion Iordache.

emitv.ro@2021: Ion Iordache: Mă delimitez de această guvernare