Peste 70 de evenimente științifice, educaționale,culturale și artistice într-o săptămână la UMFST Tg-Mureș

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
 Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureş,  a anunțat că vor fi organizate în această săptămână peste 70 de evenimente: simpozioane, workshop-uri şi manifestări culturale.
PUBLICITATE EMI TV

Evenimentele vor avea loc în sistem onsite, online sau hibrid, după cum a precizat Leonard Azamfirei, și vor fi susținute atât de studenți și cadre didactice, cât și de „personalităţi de prestigiu din ţară şi de peste hotare”, potrivit anunțului:

“În ciuda condiţiilor actuale de desfăşurare, în sistem onsite, online sau hibrid se vor desfăşura, în cele 5 zile, peste 70 de evenimente deosebite, diferite, în funcţie de specificul fiecărei facultăţi dar şi comune pentru întreaga universitate. Simpozioane, workshop-uri, manifestări culturale susţinute de studenţi, momente festive şi multe alte activităţi vor fi susţinute atât de membrii comunităţii academice târgumureşene, dar şi de personalităţi de prestigiu din ţară şi de peste hotare. Privim cu speranţă spre vremurile în care vom reveni la normalitatea unei vieţi universitare nestingherită de pandemie, dar facem tot ce este posibil să ne apropiem de această normalitate chiar şi acum. O universitate înseamnă viaţă, schimburi de idei, interacţiune şi internaţionalizare. Înseamnă studenţi, cadre didactice şi o societate căreia mediul universitar are rostul de a-i da o dimensiune creativă. E pluribus unum!”, a arătat rectorul UMFST Târgu Mureş pe o rețea de socializare.

Instituția de învățământ organizează, în această săptămână, Zilele Universităţii. Agenda evenimentelor organizate sub egida Zilelor UMFST 2021 include o serie amplă de manifestări ştiinţifice, educaţionale, sociale, culturale şi artistice.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ