Gorjeanul Mihnea Costoiu reales președinte executiv al CESAER

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica din București, a fost reales Președinte Executiv al CESAER (Conference of European Schools of Advanced Engineering Education and Research), organizația europeană care reunește cele mai importante universități de tehnologie din Europa, pentru un nou mandat de 4 ani.
PUBLICITATE EMI TV

Pe agenda reuniunii s-au aflat  subiecte precum: Strategia CESAER 2025, dezbateri cu privire la politicile publice propuse de Comisia Europeană, precum și alte subiecte de interes pentru viitorul asociației, dar și pentru învățământul superior din Europa, după cum se arată în comunicat.

”Trebuie să continuăm în mod activ dezbaterea privind tehnologiile emergente și inovatoare cheie pentru secolul XXI, concentrându-ne asupra modului în care universitățile își pot asuma responsabilitatea în jurul acestor tehnologii ca bunuri comune pentru umanitate în ansamblu. Îmi reiterez angajamentul personal de a mă implica în dezvoltarea Spațiului European al Cercetării (ERA). Luând în considerare evenimentele recente referitoare la Pactul pentru Cercetare și Inovare, ne îndreptăm eforturile către realizări tangibile care vor îmbunătăți ERA, menținându-l în același timp aliniat cu evoluțiile din Spațiul European al Educației (EEA)”, a declarat Mihnea Costoiu.

De asemenea, rectorul UPB a subliniat în acești ani necesitatea colaborării membrilor asociației CESAER cu mediul de afaceri și sectorul industrial pentru obținerea unor rezultate tangibile la nivel economic și social.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ