Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor “Pro Europa”, se alătură PUSL și lui Cristian Popescu Piedone

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Președintele asociației Partida Romilor “Pro Europa”, Nicolae Păun, a anunțat că a semnat adeziunea la PUSL și va merge în campania electorală alături de Cristian Popescu Piedone, candidatul la Primăria București. De asemenea, Nicolae Păun a declarat că îl susține pe Piedone jr. pentru funcția de primar al Sectorului 5.

Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor “Pro Europa”, se alătură PUSL și lui Cristian Popescu Piedone
Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor “Pro Europa”, se alătură PUSL și lui Cristian Popescu Piedone

Nicolae Păun, președintele asociației Partida Romilor “Pro Europa”, a semnat documentul de adeziune la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL). Împreună cu președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, va participa în campania electorală. Este prima dată când Nicolae Păun semnează un document de adeziune politică, iar în continuare își va păstra calitatea de președinte al Partidei Romilor la nivel național. Păun a subliniat că PUSL promovează ideile umaniste, socialiste și liberale, fiind preocupat de problemele oamenilor aflați în nevoie. De asemenea, susține candidatura lui Vlad Popescu Piedone pentru funcția de primar al Sectorului 5, având încredere în abilitățile și cunoștințele acestuia privind problemele din teritoriu.

„Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste și liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul și în primul rând de problemele oamenilor aflați la nevoie. De acest lucru are nevoie țara noastră, de oameni care își iubesc și își ajută aproapele. Primarul Sectorului 5, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL! Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susțin pe Vlad Popescu Piedone pentru funcția de primar al sectorului, pentru că știu că este un tânăr ambițios, cu multă putere de muncă, care cunoaște foarte bine problemele din teritoriu!”, a transmis Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor.

Această alianță și sprijinul acordat de Nicolae Păun reprezintă o mișcare importantă în contextul alegerilor și poate avea un impact semnificativ asupra rezultatelor electorale. Va fi interesant de urmărit evoluția campaniei și modul în care aceste decizii vor influența votul cetățenilor.

EMINEWS:

Rezervele valutare internaționale ale României continuă să crească

Video: Aparatură medicală modernă, pentru SJU Vâlcea și Spitalul din Brezoi

 

60 de kilometri de drum județean intră în modernizare în Gorj

Iordache vrea să schimbe harta politică a Gorjului: Lansează candidați pe bandă rulantă