Minivacanță la sfârșitul lunii pentru elevi și studenți

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Elevii si profesorii se bucura de o minivacanță de patru zile la finalul lunii noiembrie, având in vedere ca joi, 30 noiembrie 2023, respectiv vineri, 1 decembrie 2023, sunt zile declarate prin lege ca fiind sărbători legale, deci zile în care nu se lucrează. Elevii vor reveni în bănci apoi pentru încă trei săptămâni de școală.

 

Minivacanța este  în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023. În fiecare an, pe 30 noiembrie, crestinii ortodocsi îl sărbătoresc pe „Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României”. Apoi, pe 1 decembrie este sărbătorită Ziua Nationala a României, cel mai important moment din istoria romanilor. Anul acesta, cele doua zile libere legale pică în timpul săptămânii (joi si vineri), ceea ce inseamăa ca elevii si profesorii vor avea o mică vacanță de 4 zile in perioada 30 noiembrie (joi) – 3 decembrie (decembrie), înainte de vacanta de iarna.

 

Elevii si profesorii vor reveni în scoli pe 4 decembrie, pentru încă trei săptămâni de școală, pana la vacanta de iarnă: de sâmbătă, 23 decembrie 2023, până duminică, 7 ianuarie 2024.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ