Încă un accident de muncă la CEO! Un bărbat a căzut pe banda transportoare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Încă un accident de muncă la CEO! Un bărbat a căzut pe banda transportoare

Încă un accident de muncă la CEO! Un bărbat a căzut pe banda transportoare
Încă un accident de muncă la CEO! Un bărbat a căzut pe banda transportoare

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, lăcătuș mecanic la Cariera Pinoasa, a fost accidentat, azi-noapte. Bărbatul se află, acum, internat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

”Din informațiile pe care le deținem, va comunicăm următoarele: în data de 08.11.2023, orele 01:55(schimbul 3) un lăcătuș mecanic, în vârstă de 34 ani, în timp ce executa sarcini de serviciu a fost accidentat aflându-se în apropierea unui echipament de muncă de unde s-a rupt o ancoră se susținere a echipamentului. Victima a fost transportată la spitalul din Rovinari iar, ulterior, la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Evenimentul a fost comunicat instituției noastre. Conform legislației în vigoare, evenimentul va fi cercetat de către o comisie nominalizată de către angajator și avizat de către instituția noastră” transmite Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

 

”La data de 8 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 54 de ani, din orașul Rovinari, despre la faptul că într-o carieră minieră, din satul Pinoasa, ar fi avut loc un accident de muncă. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce desfășura activități de supraveghere a unei benzi transportoare de steril, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe banda transportoare. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” arată Poliția Gorj.

Din fericire starea bărbatului este stabilă. Angajatul are mai multe traumatisme și a rămas internat pentru tratament și supraveghere medicală.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ