Minerii din Valea Jiului au renunțat la proteste

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

În ultima săptămână, România a părut că se întoarce în timp cu mai bine de două denii la protestele minerilor din Valea Jiului. Deși au trecut atâția ani, autoritățile nu au făcut nimic pentru mineri, situația este tot disperată în zonă deoarece nu există alternative economice.
Aproximativ 80 de mineri blocaţi în subteranul Minei Lupeni de şase zile au ieşit la suprafaţă şi au renunţat la protest, după ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că s-au găsit soluţii pentru situaţia din Valea Jiului.
Astfel, mai mulţi mineri salvatori au coborât, luni după-amiaza, în subteranul Minei Lupeni, pentru a le arăta celor aproximativ 80 de mineri blocaţi în subteran de şase zile, angajamentul semnat de ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi ministrul Muncii, Raluca Turcan, cu privire la soluţiile găsite pentru rezolvarea revendicărilor minerilor.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că s-au găsit soluţii pentru rezolvarea situaţiei în care se află minerii de la Complexul Energetic Hunedoara, pentru a plăti salariile restante, dar şi restul beneficiilor restante. Din nefericire, este doar o situație de conjuncture, mineritul din Valea Jiului urmând să dispară într-o perioadă scurtă.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ