Lucrări, în grafic, la școlile din Bîlteni

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Mai e foarte puțin timp până ce elevii se vor întoarce în bănci. Acest lucru a făcut ca administrația publică din comuna gorjeană Bîlteni să intensifice lucrările de reparații și igienizare la unitățile de învățământ din întreaga comună, astfel încât, pe 13 septembrie, copiii să revină la cursuri în cele mai bune condiții.
”Lucrăm la școala primară de la Peșteana, Școala Primară nr 2, reabilitare interioară și exterioară, plus amenajarea curții de joacă pentru copii. Până pe data de 13 septembrie, când începe scoala, sperăm să readucem în această școală copiii care au fost mutați acum vreo 2 ani”, a declarat primarul din Bălteni.
Nu doar Școala Primară nr 2 a intrat într-un amplu proces de reparații. Și alte unități școlare au fost reabilitate, totul pentru a sporii condițiile elevilor care urmează să înceapă un nou an școlar.
”De asemenea mai avem la Școala nr 1, tot la Peșteana, reparații curente, și la Școala Cocoreni, deasemena reparații curente, și la Școala Vlăduleni”, a declarat Vasile Vlăduleanu, primar Bîlteni.