„Fetița Zurli”, implicată într-un nou proiect! A plecat din Gașca Zurli

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

„Fetița Zurli”, implicată într-un nou proiect! A plecat din Gașca Zurli

"Fetița Zurli", implicată într-un nou proiect! A plecat din Gașca Zurli
„Fetița Zurli”, implicată într-un nou proiect! A plecat din Gașca Zurli

În urmă cu trei săptămâni, Vero Căliman și-a dat demisia din „Gașca Zurli”, proiectul la care lucra alături de Mirele Retegan de peste 15 ani. În anunțul ei făcut pe Instagram, actrița a spus că o lasă în urmă pe Fetița Zurli pentru a o descoperi pe femeia Veronica.

„Femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot”, a transmis Vero Căliman, care acum a anunțat noul ei proiect.

Actrița a lansat proiectul „Teatrul la Sat” pentru a ajuta copiii de la sate să se bucure de experiența teatrului. „Cu sufletul plin de bucurie, vreau să vă spun că am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși.

Când am aflat că în comuna Jegălia e un primar care își dorește același lucru pentru copii nu am stat pe gânduri. Împreună am pus la cale proiectul «Teatrul la Sat». Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce în ce mai mare”, a anunțat Vero Căliman pe pagina sa de Instagram.