După Târgul de Crăciun, Craiova pregătește Târgul de Paște

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

După Târgul de Crăciun, Craiova pregătește Târgul de Paște

 După Târgul de Crăciun, Craiova pregătește Târgul de Paște

După ce Târgul de Crăciun s-a demonstrat a fi un real succes, municipalitatea din Craiova pregătește un nou târg, cel de Paște. Primăria Craiova anunţa la finele lunii trecute că va organiza Târgul de Paşte, în premieră, în Parcul „Nicolae Romanescu“, iar vizitatorii vor păşi „într-un univers magic și plin de culoare“. „

Târgul de Paşte îşi va deschide porţile pe 1 aprilie, va fi organizat în jurul foișorului fanfarei din Parcul „Romanescu“, iar comercianții își vor desfășura activitatea în căsuțe de lemn. Pentru asta s-a apelat însă la bugetul local aprobat la începutul lunii februarie şi chiar în prima rectificare bugetară din 2023 au fost prevăzuţi 633.000 de lei pentru achiziţionarea de căsuţe din lemn (313.000 de lei) şi decoraţiuni stradale specifice (320.000 de lei).
”Aici va prinde viață, între 1 aprilie și 1 mai 2023, cea mai frumoasă poveste de Paște, cu căsuțe pictate unicat și numeroase elemente de butaforie inedite, având ca temă «Alice în Țara Minunilor»”, a transmis primăria municipiului Craiova.

EMINEWS:

Patronii români se opun experimentului internațional privind reducerea săptămânii de lucru

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ