Dublă crimă în Satu Mare! Doi soți au fost uciși cu sânge rece de un recidivist

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Potrivit Observatornews.ro, o dublă crimă a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Satu Mare, în localitatea Târșolț. Un bărbat de 88 de ani și soția lui, de 76 de ani, au fost omorâți în casa lor, trupurile neînsuflețite ale celor doi fiind descoperite de un vecin, vineri dimineață.
La data de 18 iunie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani. La fața locului, s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă”, a transmis IPJ Satu Mare într-un comunicat.
În urma verificărilor, polițiștii au reținut un bărbat de 42 de ani, care urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.