Doi frați se luptă pentru funcția de primar

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Doi frați se luptă pentru funcția de primar

Doi frați se luptă pentru funcția de primar
Doi frați se luptă pentru funcția de primar

Doi frați candidează la aceeași primărie din Vaslui: unul din partea PSD, celălalt de la PNL.

Mihai Apostu este primarul comunei Pogonești din județul Vaslui și candidatul PSD pentru un nou mandat. Fratele său, Marcel Apostu, este consilier PNL și candidatul liberal pentru aceeași primărie.

”Suntem născuți aici, suntem oameni ‘hambițoși’ care dorim… acum și partidele politice au nevoie de oameni puternici la nivel local și atunci na… eu poate hambițos, fratele meu hambițos și am ajuns să candidăm unul împotriva altuia în această campanie electorală.

Ați văzut că de când a intrat la guvernare alianța PSD-PNL s-au făcut lucruri frumoase în țară. Am fi vrut să facem și la nivel local, dar asta a fost decizia politică și fiecare suntem aduși să luăm o decizie pentru comunitate. Eu chiar mă gândisem, când am văzut decizia de la nivel național, să facem o listă comună aici.

Întrebarea e greoaie… n-aș putea să vă răspund direct , dar eu sunt primar în funcție. Avem foarte multe proiecte în derulare și nu cred că aș putea să renunț așa ușor la hambiție pentru că noi asta ne-am dorit”, spune Mihai Apostu, fratele social democrat.

Nici fratele liberal nu ar ceda așa ușor la candidatura pentru fotoliul ocupat de fratele social-democrat, deși spune că dacă ”oamenii de dreapta” din spatele său ar fi de acord ar putea fi convins.

“Aș ceda în favoarea fratelui meu doar în cazul în care acei oameni din spatele meu, care sunt oameni de dreapta, ar fi acord cu o soluție de acest gen, dar, din punctul meu de vedere, n-aș ceda organizația PNL pentru organizația PSD”, spune Marcel Apostu.