Concurs pentru elevii gorjeni pe teme de anti-bullying

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

 În patru unități de învățământ din județul Gorj, trei din Tg-Jiu și una din Bălești, se derulează, pe parcursul celui de-al doilea semestru, la inițiativa Inspectoratului General al Poliției Române, „Proiectul pentru reducerea violenței fizice și psihologice”.

Proiectul se adresează elevilor de gimnaziu de pe raza județului Gorj, cadrelor didactice din unitățile de învățământ participante, care fac parte din grupurile de acțiune anti-bullying înființate în școli, cât și părinților elevilor care manifestă comportamente antisociale.
La nivelul fiecărei unități școlare participante în cadrul proiectului este organizat un concurs pe tema elaborării unor materiale informativ-preventive: un afiș (format 100×70 cm) și un clip video (cu durata de maxim 3 minute) care să transmită mesaje de descurajare a violenței psihologice (bullying).
La nivelul fiecărei școli va fi desemnată câștigătoare o singură clasă, în baza votului exprimat de elevii școlii. Ulterior, la nivelul județului va fi desemnată o singură școală câștigătoare, în baza votului reprezentanților instituțiilor partenere în proiect. Va fi realizată o etapă de selecție la nivel național, la care vor fi înscrise școlile desemnate câștigătoare de la nivelul fiecărui județ, urmând ca la nivelul Direcției Siguranța Școlară să se facă demersurile pentru publicarea/multiplicarea/difuzarea materialelor câștigătoare la nivel național.
Concursul a fost lansat la data de 31 ianuarie 2022, cu ocazia Zilei internaționale pentru nonviolență în școală. Câștigătorii la nivel județean vor fi desemnați până la data de 1 martie, iar la nivel național până în data de 25 martie 2022.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ