Caravana speranței

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Sunt multe domenii unde autoritățile au eșuat, unul dintre ele este accesarea fondurilor europene care se face atât de greu în Gorj pentru că informațiile ajung la oameni incomplet, puțin și rar!

Tocmai de aceea ” ” a ajuns la gorjenii din Negomir și Bolboși. Zeci de oameni au fost informați despre măsurile de finanțare din fonduri europene deschise în prezent.

Participanții au avut posibilitatea să adreseze întrebări punctuale despre pașii pe care-i au de făcut în cazul în care vor să acceseze o linie de finanțare și au primit pliante informative. Sunt bucuros să văd că gorjenii au înțeles importanța fondurilor europene și că-și doresc să dezvolte afaceri cu bani europeni.

„Eu voi continua această campanie pentru că vreau să am certitudinea că informațiile ajung la gorjenii din tot județul. Din acest motiv am lansat și o platformă în care puteți solicita informații punctuale despre fondurile europene, iar la întrebările dumneavoastră vor răspunde specialiști”, a transmis senatorul Ion Iordache.

www.caravanapentrugorj.com/intrebari

„Este un proiect gândit să desfășoare activități cu tematică diferită, în funcție de nevoile oamenilor, și care să-i sprijine pe gorjeni și să le arate că nu sunt singuri. Consider că este important să construim cât de mult putem în județul nostru și să nu mai așteptăm miracole”, a mai spus parlamentarul de Gorj.