Vot controversat în Consiliul Local Târgu Jiu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Ultima ședință de Consiliu Local a municipiului Târgu Jiu a creat vâlvă în spațiul public. Liderul Partidului Verde, Adrian Tudor, face acuzații de blat la adresa consilierilor locali ai PSD care au votat proiectul depus de primarul liberal, Marcel Romanescu. Concret, Tudor, îi acuză pe consilierii locali că au renunțat la proiectul inițiat de reprezentanții PSD, proiect prin care două centrale de cartier să nu fie vândute, iar în ultima ședință de CL aceștia ți-au schimbat poziția.

”În vara acestui an, consilierii Partidului Verde și ai PSD au inițiat un proiect de hotărâre prin care două centrale de cartier, din str. Comuna din Paris și Ion Slavici, să nu fie vândute pentru a se construi blocuri. S-a propus, de către grupurile de consilieri, ca în locul acestor centrale de cartier, să fie amenajate parcuri și locuri de parcare. Bineînțeles că primarul Romanescu nu a introdus pe ordinea de zi a Consiliului Local acest proiect de hotărâre. Ieri, pe ordinea de zi a consiliului, au reluat proiectul cu vânzarea acestor centrale. Pentru a trece un astfel de proiect trebuie sa voteze 14 consilieri din 21, deci alianța PNL-Pro România mai avea nevoie de două voturi. Printr-un mizerabil act de trădare al intereselor cetățenilor din Târgu Jiu,  o parte din consilierii PSD au votat ca Romanescu sa vândă aceste centrale unor dezvoltatori imobiliari”, a declarat Adrian Tudor.

Mai mult, liderul Partidului Verde spune că liderul Doru Tașcău a fost cel care i-a influențat pe consilierii locali PSD să își schimbe opinia.

”Un lider PSD, lider al organizației municipale, a pus ochii pe un imobil de pe str. Ana Ipatescu. Pentru a-și atinge scopul a chemat o parte din consilierii PSD și au gândit că e mai bine să-l ajute pe Romanescu și investitorii imobiliari și să voteze pentru vânzarea acestor centrale nu să susțină un proiect prin care târgujienii se bucurau de cartiere aerisite, cu mai mult spațiu verde”, a mai declarat Adrian Tudor.

În replică, Doru Tașcău, neagă că ar avea vreo legătură cu votul favorabil dat de membrii PSD în ședința de CL.

Doi dintre consilierii locali ai PSD, Luis Popa și Ciprial Florescu, au explicat motivul pentru care au decis să voteze pentru proiectul lui Marcel Romanescu.

 

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ