Video: Vâlcea, primul județ din România, în CYBER SECURITY!

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Video: Vâlcea, primul județ din România, în CYBER SECURITY!

Vâlcea, primul județ din România, în CYBER SECURITY!
Video: Vâlcea, primul județ din România, în CYBER SECURITY!

În ședința ordinară a Consiliului Județean Vâlcea de astăzi, am aprobat încheierea unui acord de parteneriat cu Cyber Space Academy S.R.L, în vederea realizării unei campanii de conștientizare în rândul elevilor și studenților din județul Vâlcea cu privire la securitatea cibernetică.

Campania se va organiza în perioada octombrie 2023-iunie 2024, pe parcursul a patru sesiuni de informare, care se vor desfășura la Sala de festivități a CJ Vâlcea.

Cu ocazia încheierii parteneriatului, Consiliul Județean Vâlcea a alocat suma de 50.000 lei, fonduri care să acopere costurile de instruire și participare la toate activitățile, pentru un număr de 1.000 beneficiari (elevi/studenți).

Activitățile propuse în cadrul campaniei de conștientizare a securității cibernetice se referă la:

– Cunoașterea si înțelegerea elementelor definitorii pe care le presupune securitatea cibernetică;
– Aprofundarea tipurilor de amenințări cibernetice existente în mediul online și modalitatea de combatere a acestora;

– Cunoașterea procesului de creare și de gestionare a parolelor, precum și cum să prevină și să se apere când folosesc telefonul, laptop-ul sau desktop-ul;

– Însușirea cunoștințelor necesare pentru protejarea datele cu caracter personal, și în special protejarea acestora în momentul utilizării platformelor de social media.

Suntem primul județ din România care desfășoară o astfel de campanie de conștientizare a securității cibernetice.

Pe viitor, ne dorim extinderea programului și cu alte activități de pregătire și dobândire a abilităților în securitatea cibernetică, astfel încât tinerii să poată să profeseze și să acceseze, de ce nu, job-uri în acest domeniu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ