VIDEO: Snopit în bătaie într-o parcare din Brașov

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Bătaie ca în filme într-o parcare din Brasov. Trei indivizi au lovit un bărbat cu pumnii și picioarele, imaginile revoltătoare fiind surprinse de un martor. La un moment dat, agresorii au luat-o la fugă, dar când au ajuns pe trotuarul unei străzi din apropiere, o dubă a jandarmilor a oprit lângă ei. Jandarmii au coborât în mare viteză la cei trei agresori şi i-au imobilizat în doar câteva secunde. La scurt timp, victima şi mai mulţi martori s-au apropiat de jandarmi pentru a le povesti ce s-a întâmplat.

”Pe timpul unei patrulări în Municipiul Braşov, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov aflat în sistemul integrat de ordine publică, a observat că un bărbat este agresat, într-o parcare, de către alţi trei bărbaţi. Jandarmii au intervenit şi au reţinut agresorii, concomitent cu acordarea primului ajutor victimei”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeia Română.

IPJ Brașov a anunțat că, în urma probatoriului administrat în cauză, doi tineri, în vârstă de 18 ani, respectiv 20 ani, bănuiți de săvârșirea faptei, au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

YouTube player