Video: Scene șocante surprinse în traficul din București

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Scene șocante au fost filmate seara trecută pe o stradă din București. Un șofer a fost blocat în trafic de un altul și bătut cu o crosă de golf prin geamul spart de la portieră. În imaginile postate pe Facebook de către Sindicatul Europol se vede cum șoferul unui BMW blochează un Logan în trafic, în apropierea unei benzinării, și îl lovește cu o crosă pe bărbatul aflat la volan. Ca și cum nu ar fi suficient, o tânără care îl însoțește pe bărbatul din BMW lovește de mai multe ori cu piciorul oglinda Loganului.

„În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe” au transmis reprezentanții poliției capitalei.

YouTube player