Video: Heliportul de lângă Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin este gata

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Video: Heliportul de lângă Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin este gata

 

Ieri a aterizat pentru prima dată un elicopter pe heliportul construit de Consiliul Județean Mehedinți, în imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

Elicopterul SMURD a survolat zona și a efectuat mai multe manevre, astfel încât, într-o intervenție reală, să se poată ateriza în condiții de siguranță, inclusiv pe timp de noapte.

„Mă bucur că am reușit să finalizăm această investiție. Timpul înseamnă viață, iar viața nu are preț!

Îmi doresc ca acest heliport să fie șansa la viață pentru fiecare dintre pacienții din Mehedinți care vor fi preluați de aici cu elicopterul și vor fi transferați la alte spitale din țară sau în centre universitare!

Sigur, îmi doresc să avem cât mai puține cazuri în care să fie nevoie de intervenția elicopterului, dar, din păcate, există astfel de situații și e bine că acum pacienții pot fi preluați într-un timp mult mai scurt.

Prin această investiție și prin toate pe care Consiliul Județean Mehedinți le face în infrastructura de sănătate, vreau să cred că aducem o contribuție importantă la un sistem de sănătate performant de care județul Mehedinți și toți locuitorii județului au nevoie”, a declarat Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți.

Heliportul este parte integrantă a proiectului de reabilitare/modernizare și extindere a Unității de Primiri Urgențe, implementat de Consiliul Județean Mehedinți.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ