Video: Accident cu 4 mașini implicate, la Plopșoru

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Video: Accident cu 4 mașini implicate, la Plopșoru

 

Patru mașini au fost implicate astăzi într-un eveniment rutier pe raza comunei Plopșoru. Zece persoane, pasagere în autovehiculele avariate, au avut parte de clipe de coșmar, iar doi dintre pasageri, o femeie în vârsta de 44 ani și un bărbat în vârsta de 70 de ani, au ajuns la spitalul din Târgu Jiu pentru investigații medicale.

„ISU Gorj a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs, intre un autotren și 4 autoturisme, pe DN 66, in comuna Plopsoru, sat Olari.

La fata locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Punctul de Lucru Rovinari cu o autospeciala de stins incendii cu apa și spuma și doua ambulante SMURD, precum și 3 echipaje din cadrul SJA Gorj.

La fata locului, echipajele specializate au evaluat medical toate cele 10 persoane implicate in eveniment, dintre acestea doua persoane ( o femeie in vârsta de 44 ani și un bărbat in vârsta de 70 de ani) fiind transportate la UPU Tg-Jiu pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis ISU Gorj.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ