Un sportiv în pericol de moarte din cauza Sălii Polivalente din Târgu-Jiu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

PUBLICITATE EMI TV

Un incident  grav  s-a petrecut  în timpul unui meci de handbal desfășurat în Sala Polivalentă din municipiul Târgu Jiu, unde se dispută turneului final al Campionatului juniorilor 4. Un sportiv putea fi ucis de un corp iluminat neasigurat de pe tavanul Sălii Polivalente, gravă problemă de administrare a Primăriei Târgu-Jiu.

Evenimentul a avut loc în timpul meciului dintre LPS Banatul Timișoara – Szejke Odorheiu Secuiesc. Conform Handbalmania.ro, în urma unei aruncări în transversală a unui jucător de la Odorhei, mingea a ricoșat în tavan, unde a lovit un corp de iluminat, care s-a prăbușit la mică distanță de portarul echipei timișorene.

Sportivul  nu a avut de suferit, dar a tras o sperietură sperioasă, dat fiind că dacă obiectul l-ar fi lovit în cap viața i-ar fi fost în pericol grav. Incidentul trebuie să conducă la verificarea sistemelor de prindere a corpurilor de iluminat din Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fot modernizată de Compania Națională de Investiții (CNI), fiind inaugurată în anul 2018.Investiţia s-a ridicat la o valoare de cinci milioane de euro. După inaugurare, clădirea a avut numeroase probleme de construcție, inclusiv la acoperiș unde ploua.

Sala Sporturilor are o capacitate de peste 1.200 de locuri, faţă de 800, câte erau anterior. Vechea clădire a fost demolată aproape în totalitate, cu excepţia structurii care susţine acoperişul, fiind refăcută cu materiale noi. Clădirea a fost recompartimentată în zona de vestiare şi în ceea ce priveşte spaţiile de pregătire şi ale administraţiei.

În Sala Polivalentă se desfășoară meciurile de baschet și handbal ale echipelor Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ