Un nou bloc de locuințe ANL, la Rovinari

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Un nou bloc de locuințe ANL, la Rovinari

Un nou bloc de locuințe ANL, la Rovinari
Un nou bloc de locuințe ANL, la Rovinari

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a avut ieri o întâlnire cu directorul general al ANL, Emanuel Oproiu.

Oproiu a verificat stadiul lucrărilor de la blocul ANL de pe bulevardul Minerilor. Mai mult, acesta a discutat cu edilul și despre locul unde va fi amplasat noul bloc de locuințe ANL .

„Directorul General al Agenției Naționale pentru Locuințe, gorjeanul Emanuel Oproiu, s-a aflat astăzi la Rovinari pentru a vedea stadiul lucrărilor de la blocul de locuințe ANL situat pe bulevardul Minerilor.

Domnul director general a fost foarte încântat de stadiul lucrărilor, având în vedere că ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în toamna anului trecut, dar și de calitatea lucrărilor, atât la interior cât și la exterior.

Blocul de locuințe, destinat închirierii pentru tinerii cu vârsta de până la 35 de ani, are o capacitate de 16 unități locative și va fi gata în cel mult trei luni. În această perioada următoare vor fi executate finisajele, racordurile la utilități, precum și lucrările de amenajare a zonelor adiacente.

Cu ocazia vizitei de astăzi, alături de specialiști din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, a fost vizitată și locația unde va fi construit încă un bloc de locuințe ANL, de această dată cu o capacitate de 48 de unități locative și totodată am primit sprijin să depunem documentele în vederea construirii unui nou bloc de locuințe de închiriat pentru tinerii specialisti din sanatate si învățământ.

Îi mulțumesc domnului director general, dar și domnului senator Ion Iordache, prezent de asemenea la Rovinari, pentru tot ajutorul de până acum, cât și pentru deschiderea și susținerea promise pentru viitor”, a transmis primarul din Rovinari, Robert Filip.