Un bulevard din Craiova intră în proces de înfrumusețare

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Se lucrează de zor la Craiova. Primarul, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat ,pe pagina sa de facebook, lucrări de înfrumusețare ale Bulevardului Calea București din localitate. Mai exact, este vorba despre o nouă amenajare peisagistică a zonei verzi ce separă sensurile de circulație. Olguța Vasilescu a mai spus că după finalizarea acestor lucări se va interveni și în grădinile din fața blocurilor.

”Bulevardul Calea București va beneficia de o amenajare peisagistică specială. Întreagă zonă verde mediană ce separă sensurile de circulație a intrat într-un amplu proces de înfrumusețare, iar după finalizarea lui ne vom concentra pe grădinile din fața blocurilor, unde va fi amplasat și un mobilier urban deosebit, la care lucrăm cu angajații RAADPFL. Arbuști, plante și elemente decorative vor fi montate pe spațiile verzi de-a lungul bulevardului. În timpul nopții, acestea vor avea un farmec aparte, pentru că vor fi iluminate cu ajutorul unor proiectoare.
Amenajarea a început din zona Universității din Craiova și va continua pe toate spațiile verzi de la bulevard.
Palmierii vor fi mutați iarna in serele RAADPF, așa cum se întâmplă in fiecare an când se schimbă temperatura și vor fi înlocuiți cu brăduți. Până anul acesta, palmierii erau amplasați vara în Piața Prefecturii”, a transmis Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ