Tragedie pe o șosea din Bacău

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Încă o tragedie pe șoselele. De această dată,trei persoane au murit într-un accident produs în satul Dumbrava, din comuna băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat, miercuri dimineaţă, într-un copac, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și ambulanță SMURD de la Detașamentul Bacău, dar şi două ambulanțe SAJ, după ce o mașină în care se aflau patru persoane a intrat cu viteză într-un copac.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin decedate şi o victimă de sex feminin (23 de ani) conştientă, cu multiple traumatisme, preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.
Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.