Târgul de la Craiova, pe locul al II-lea

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Craiova a obţinut locul al doilea în competiţia celor mai frumoase târguri de Crăciun organizată anual de European Best Destinations, site turistic partener oficial al Comisiei Europene.

„După o săptămână de vot online, platforma europeană de promovare turistică a anunţat, joi seara, rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2024. Cu un record absolut, cu aproape 600.000 de voturi strânse din 168 de ţări din lume, competiţia a adunat la start 20 de oraşe europene, dintre care unele cu o lungă tradiţie în organizarea târgurilor de Crăciun, cum ar fi Praga, Viena, Bruges, Bruxelles, Budapesta, Londra, Madeira sau Metz”, a anunţat Primăria Craiova.

Potrivit rezultatelor postate pe respectivul site, pe locul I s-a clasat târgul de Crăciun din Budapesta şi pe locul al treilea, târgul din Metz, Franţa.

„Pentru a doua oară pe podiumul european şi aflat la a treia participare în această prestigioasă competiţie, Târgul de Crăciun de la Craiova a devenit o destinaţie magică pentru turişti de pretutindeni, cu atât mai mult cu cât numărul voturilor obţinute anul acesta a înregistrat o creştere spectaculoasă. Astfel, Craiova a primit 60.404 de voturi, dintre care 48,32% au venit din afara României, în principal din Marea Britanie (26%), SUA (18%), Germania (12%), Franţa (9%) şi Ţările de Jos (8,4%)”, se precizează în comunicatul Primăriei Craiova.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ