Tagedie într-o familie din Vaslui! Au furat mașina părinților și s-au răsturnat în câmp

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Situație dramatică într-o familie din Vaslui. Doi băieți de 16 și 17 ani au furat mașina părinților și au plecat să se plimbe. Din păcate, cursa celor doi s-a sfârșit tragic, cei doi frați răsturnându-se cu mașina pe un câmp din localitatea Ivănești, județul Vaslui.

Ajunse la fața locului, echipajele de prim-ajutor au găsit mașina răsturnată pe câmp și pe cei doi minori. Din păcate, unul dintre ei, fratele de 17 ani, era decedat.

„Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe un drum agricol dintre comunele Pădureni și Lunca Banului. La fața locului s-au deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui și un echipaj de polițiști din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”, a transmis ISU Vaslui.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ