Sute de șoferi gorjeni, amendați de polițiști

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

„În perioada 2-4 iulie a.c., polițiștii rutieri poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi ai subunităţilor de poliţie au acţionat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, verificarea inspecţiei tehnice periodice și valabilitatea acesteia, identificarea autovehiculelor a căror înmatriculare a fost suspendată ca urmare a expirării sau, după caz, a anulării inspecţiei tehnice periodice și verificarea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 267.000 lei, conform OUG 195/2002, din care 186 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru lipsa ITP valabilă și 278 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute 82 de permise de conducere, din care 40 pentru depășirea regimului legal de viteză pe un anumit tronson de drum și au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, polițiștii au avut în vedere identificarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care, prin încălcarea normelor rutiere, creează riscuri pentru siguranţa tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

Acţiunile vor fi continuate în funcţie de evoluţia situaţiei operative”, a transmis IPJ Gorj.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ