Strigăt disperat de ajutor! Viața unei tinere atârnă de un fir de ață

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Strigăt disperat de ajutor al unei tinere a cărei viață s-a schimbat radical când medicii i-au descoperit șase tumori la colana vertebrală. Ada Iliescu, o fată plină de viață, care desi a trecut prin multiple intervenții chirurgicale, luptă din răsputeri cu boala. Tânăra de doar 29 de ani are încă puterea să zâmbească și speră să depăsească această perioadă dificilă din viața ei. Pentru asta, însă, are nevoie de bani. Inițial a fost nevoie de 28.000 de lei, iar până în acest moment s-au strâns aproximativ 24.000 de lei. Practic, viața Adei depinde de o sumă infimă, mai puțin de 1000 de euro.

„Cam despre asta este vorba … un coșmar din care nu știu când o sa mă trezesc.
Nu una, nu două, ci 6 tumori pe coloană!
Am 29 ani și visez la atâtea lucruri dar nu știu în ce masura voi reuși să-mi îndeplinesc visele pentru că, se pare, viața are alte planuri cu mine.
Asta ascund în spatele unui zâmbet, asta ascund în momentele în care mă bucur cat pot de o nouă zi și de faptul că mă trezesc și pot sa mă ridic în picioare sa merg, sa mă bucur cat de cat de viața ca un om normal.
Nu știe nimeni ce e în sufletul meu, ce lupte duc cu mine să accept, să pot merge mai departe, să lupt în continuare și să nu-mi doresc sa termin socotelile cu viața.
Întotdeauna mă încurajez cu faptul ca sunt oameni într-o situație mai gravă ca a mea și dacă ei pot sa lupte înseamnă ca pot și eu, asta îmi da putere sa merg mai departe dar nu o sa reușesc niciodată singură.
Voi, cei ce imi sunteti alaturi imi dați putere sa continui si să cred, să sper, că într-o zi o sa se termine și coșmarul meu. În acest moment , acest coșmar prin care trec are prețul de 28.000 lei pentru a scăpa cu bine din el, atat îmi este necesar pentru interventia chirurgicala.
Cei care vreți și puteți sa îmi fiți alături în continuare în aceasta lupta o puteți face prin metodele de mai jos”, este mesajul postat de tânăra luptătoare!

Titular: Iliescu Adriana

Paypal:
ada.iliescu23@yahoo.com

Revolut (eur):
@adda2307
LT843250034409265330
+0724514436

Libra Bank :
RO03BREL0005508380680100