SPECTACOL EXTRAORDINAR LA SALA PALATULUI: ANSAMBLUL DOINA GORJULUI – 75 ANI DE ACTIVITATE

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

SPECTACOL EXTRAORDINAR LA SALA PALATULUI: ANSAMBLUL DOINA GORJULUI – 75 ANI DE ACTIVITATE

SPECTACOL EXTRAORDINAR SALA PALATULUI: ANSAMBLUL DOINA GORJULUI - 75 ANI DE ACTIVITATE
SPECTACOL EXTRAORDINAR SALA PALATULUI: ANSAMBLUL DOINA GORJULUI – 75 ANI DE ACTIVITATE

GALA FOLCLORULUI ROMANESC

8 NOIEMBRIE – ORA 19.00, SALA PALATULUI

Folclorul nostru este sufletul secular al romanilor iar cufărul purtat de acesta pe spatele timpului a adunat o zestre de nestemate nepieritoare, devenind simboluri ale identității noastre naționale.

„Căci nu există bucurii mai de preţ ca averea de cuget şi simţire inclusă şi păstrată cu sfântă grijă de-a lungul vremurilor în adâncul  sufletului românesc, al moşilor şi strămoşilor noştri.” Alexandru Vlahuță

Era nevoie de o gală a folclorului nostru care sa reamintească tuturor generațiilor cât de important este sa ne știm rădăcinile și sa ne vibreze inimile laolaltă ascultând muzica neamului nostru.

Folclorul romanesc este cel mai bogat din Europa. Nu are cum sa nu iti vibreze sufletul ascultând prin glasul artiștilor noștri murmurul izvorului de la munte, suierul coasei sau freamătul codrului.

Pe 8 noiembrie portile Salii Palatului din Bucuresti devin neincapatoare pentru un spectacol sarbatoare o adevarata Gala a Folclorului Romanesc in care celebram 75 ani de activitate ai Ansamblului „Doina Gorjului”.

Cu o distributie de exceptie in care regasim mari nume ale folclorului romanesc impreuna cu solistii Ansamblului „Doinei Gorjului” si corpul de balet condus de Valeriu Saraolu, acompaniati de catre orchestra „Doina Gorjului” dirijata de Aurel Blondea si Florin Chiritoiu sub conducerea managerului Gheorghe Porumbel, aniversam intreaga activitate de 3 sferturi de veac precum si folclorul romanesc.

Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima, Floarea Calota, Daniela Condurache, Valentin Sanfira, Gheorghe Rosoga, tanara speranta Natalia Popescu, Gelu Voicu, Vasilica Tataru, Alexandru Pugna, Nicolae Datcu, Gheorghita Nicolae, Adrian Stanca, Robert Tarnaveanu, Cristian Pomohaci, Emil Badea precum si marii solisti ai Ansamblui Doina Gorjului – Olguta Berbec, Andra Matei, Roberta Crintea, Ileana Laceanu, Alexandra Bleaje, Victorita Lacatusu, Ion Dragan, Georgiana Birsan, Adriana Soreanu, Claudia Torop care este si director artistic, Maria Loga si Ion Ghitulescu sunt cei care vor incanta sufletele si cu care vom dansa in seara de 8 noiembrie.

Ansamblul ”Doina Gorjului” este un brand greu de egalat la nivelul țării. Notorietatea s-a câștigat în timp prin prestația unor artiști inegalabili.

Ansamblu Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” ajuns la venerabila vârstă de 75 de ani este una dintre cele mai importante instituții de folclor din România, Ansamblul fiind de foarte mulți ani un ambasador al Gorjului în țară și peste hotare. Reperele sale istorice au cifre rotunde în acest an, 75 de ani de la apariția ”Taraful Gorjului” și 55 de ani de la schimbarea numelui în ”Doina Gorjului.

Regia artistica este semnata de omul de televiziune Cosmin Man, iar prezentatoare este Codruta Florescu.

Spectacolul incepe la ora 19:00.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe: vandbilete.ro, entertix.ro, eventim.ro, iabilet.ro si salapalatului.ro.

Informații: 0745 171 770, 0722 408 143.

EMINEWS:

Interpretul de muzică populară, Emil Badea, sărbătorit la Pitești

 

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ