Schemă de ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Potenţialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovinelor de carne şi al bubalinelor pot depune cereri până la 21 martie 2024, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, informează, vineri, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), într-un comunicat.

Valoarea totală maximă a schemei de ajutor de stat este de 79,427 milioane lei, echivalentul sumei de 16,1 milioane euro, care se asigură de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pe anul 2024.

Cuantumul ajutorului de stat care se acordă beneficiarilor este de 100 euro/cap bovină de carne, respectiv bubalină.

„Cererile de solicitare a ajutorului de stat şi documentele justificative se depun/transmit la Centrele judeţene/locale ale APIA, respectiv al Municipiului Bucureşti, însoţite şi de declaraţia pe propria răspundere că nu se află în reorganizare, lichidare sau faliment, la data de 24 februarie 2022, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 pct .III din ordonanţa de urgenţă”, se menţionează în comunicat.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ