S-a stins cantautorul Victor Socaciu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

 

Cu câteva zile înainte de a împlini 69 de ani(născut pe 14 ianuarie), folkistul Victor Socaciu a murit, luni, 27 decembrie 2021. Solistul a avut și o carieră politică ca deputat în Parlamentul României.

”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, a scris Ana Maria Socaciu.

Și Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare:”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ…Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, Marina Almăjan  postând și melodia ”Lângă inimă îmi stai”.