Rectorul Universității din Petroșani, Doctor Honoris Causa al al Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Prof.univ.dr.ing. Sorin Mihai Radu, rectorul Universităţii din Petroșani, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Titlul a fost acordat pentru contribuția deosebită avută de domnia sa la dezvoltarea învățământului superior din Valea Jiului și din țară dar și pentru opera științifică.

Marți, 19 septembrie 2023, la sediul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu s-a desfășurat ceremonia decernării înaltului titlu academic pentru Sorin Mihai Radu, rectorul Universității din Petroșani. Redăm un fragment din documentul justificativ al acestei  decizii: „Decizia Facultăţii de Management Militar de a propune Consiliului de Administraţie, respectiv Senatului Universitar al Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu acordarea celui mai înalt titlu academic onorific al instituției noastre, domnului prof.univ.dr.ing. Sorin Mihai Radu, s-a fundamentat pe contribuţia deosebită avută la dezvoltarea învățământului superior în țara noastră, pentru realizările excepționale în domeniile de  activitate ale Domniei sale, la nivel național și internațional, pentru acţiunile şi viziunea managerială asupra învăţământului  superior și pentru contribuțiile deosebite aduse Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescuˮ din Sibiu prin promovarea și susținerea imaginii și potențialului educațional al acesteia, pe plan național și internațional”, se arată în documentul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ