Radu Miruță, mesaj către Burduja: „Domnule ministru Burduja, terminați cu mizeria asta”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Radu Miruță, mesaj către Burduja: „Domnule ministru Burduja, terminați cu mizeria asta”

Radu Miruță, mesaj către Burduja: Domnule ministru Burduja, terminați cu mizeria asta
Radu Miruță, mesaj către Burduja: „Domnule ministru Burduja, terminați cu mizeria asta”

Deputatul Radu Miruță îi cere ministrului Burduja să pună punct modului neserios prin care PSD-PNL organizează selecția directorilor din CE Oltenia.

Complexul Energetic Oltenia a decis reluarea „selecției” directorilor la CE Oltenia. Aceeași firma, aleasă cu încredințare directă, fără nici măcar o mimare de licitație, căreia i-au semnat factura pentru „selecția directorilor” directori din CEO care „candidează” din nou sa ajungă directori. Firma aleasa cu încredințare directă, fără a se fi cerut oferta si unei a doua firme, măcar de ochii lumii. Firma aleasa prin arătat cu degetul in birourile PSD-PNL-CEO.

“Domnule ministru Burduja, terminați cu mizeria asta. Organizați o licitație serioasă prin care sa fie desemnată concurențial o firma specializata pentru selecția membrilor directoratului CE Oltenia, dați mesaj in piață sa încurajați specialiștii adevărați sa se înscrie la selecție, oferiți garanții ca selecția se face pe bune si lăsați CEO-ul asta sa mai supraviețuiască si fără polititruci!” solicita parlamentarul USR Gorj, membru in Comisia de Industrii si Servicii a Camerei Deputatilor.

 

De asemenea, deputatul USR Radu Miruță atrage atentia asupra nerespectarii legii cu privire la aceasta selectie 100% politizata si din alt punct de vedere: lista scurta trebuie sa contina minim 2 persoane pentru fiecare post. “Si fiindcă sunteți mai obsedați sa va puneți politrucii in CEO decât va interesează de binele acestei companii, ați sărit si respectarea legii. Conform art. 2, alin. 20 din legea 187/2023, lista scurta de candidați trebuie sa cuprindă minim 2 persoane pentru fiecare funcție. Adică pentru cele 5 posturi de directori, lista scurta generată de firma dumneavoastră ar fi trebuit sa conțină minim 10 persoane. Dumneavoastră ați generat o lista scurta cu 3 nume pentru 5 posturi, sa fiti sigur ca cei pe care ii sustineti politic prind scaunul, fie ca merita, fie ca nu.

“Pai nu vă e, domnilor rușine, sa ne tot luați de prosti? Fiți măcar mai inventivi, domnilor din PSD si PNL Gorj! Nu mai jucați județul asta la barbut!, conchide parlamentarul.