PSD a suspendat negocierile pentru ”rotativă”

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

PSD a suspendat negocierile pentru ”rotativă”

PSD a suspendat negocierile pentru ”rotativă”
PSD a suspendat negocierile pentru ”rotativă”

Rotativa guvernamentală este sub semnul întrebării după sistarea negocierilor privind împărțirea puterii în viitorul Cabinet. Astăzi ar fi trebuit reluate discuțiile, dar liderul PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat stoparea lor până la rezolvarea celor mai mari două probleme cu care se confruntă acum societatea: greva generală din educație și legea pensiilor speciale.

„Partidul Social Democrat nu a glumit când a zis că suspendăm negocierile. Această rotativă nu ar trebui să se întâmple decât peste o săptămână sau două, în funcţie de cum evoluează discuţiile”, a declarat Gabriel Zetea, deputat PSD.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat suspendarea negocierilor pentru noua formulă guvernamentală, așa numita rotativă, din cauza grevei profesorilor. Ciolacu spune că problemele grave ale țării vin înaintea negocierilor pentru putere.

PNL spune, însă, că procesul de schimbare a puterii va continua în perioada următoare.

„Ne dorim cu totii o tranzitie rapida, iar oremierul a anunțat că pe data de 26 mai își va depune mandatul. Ca atare, tranzitia rapida trebuie facută pentru a nu bloca administratia”, a declarat Alina Gorghiu, preşedintele Senatului.

Premierul Ciucă și-ar putea depune mandatul chiar în ziua de vineri.

EMINEWS:

Iulian Popescu va fi noul prefect de Gorj

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ