Primarul Romanescu, pus la punct de conducerea UCB

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

După ce a ieșit în spațiul public pentru a se lăuda cu o investiție care nu îi aparține, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este pus la punct de conducerea Universității „Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu.

„Este o mare minciună ce spune Romanescu, dar ne-am obișnuit (…). Tocmai pentru că tot vine cu laude din acestea vom merge, vom filma, ca să prezentăm oamenilor în ce stadiu e. Vine și se laudă cu ceea ce nu îi aparține. În loc să se comporte ca un administrator, el se comportă așa cum l-au învățat cei pe lângă care a crescut, ca un politruc: mințind, inducând în eroare și făcând o propagandă deșențată, indicând fapte care, zice el, că le împlinește, dar cu care nu are nici o legătură. Asumându-și, așa cum are obiceiul, ce este al altora „, a declarat Adrian Gorun, Președinte Senat UCB Târgu Jiu, în această seară în emisiunea Panoramic, la EmiTv.

Și rectorul UCB, Sorin Purec, a avut o reacție dură la adresa primarului liberal, Marcel Romanescu.

” Primarul municipiului Târgu Jiu s-a trezit ca musca la arat. Știți povestea cu musca așezată pe jugul boilor care la sfârșitul zilei se laudă că a muncit toată ziua. Așa și în cazul nostru. Avem această situație când, zilele trecute, a început să se laude cu realizările altora pentru că, probabil, nu a mai găsit alt motiv de autorpomovare electorală și s-a gândit își aroge un proiect al universității. E vorba de acest stadion de fotbal, finanțat și care urmează să se finanțeze cu finanțarea Companiei Naționale de Investiții”, a declarat Sorin Purec.

Iată declarația care a stârnit furia celor de la UCB: ” Încep lucrările la baza sportivă a Universității „Constantin Brâncuși”!
Tocmai am fost anunțat oficial de Compania Națională de Investiții că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 13 octombrie.
Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.
Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea „Constantin Brâncuși”, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport.
Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu”, a postat Marcel Romanescu pe Facebook.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ