Primarul din Dănești alături de preoți

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

Primarul din comuna gorjeană Dănești a fost alături de preoții de la Biserica Barza pentru sfințirea praznicarului și resfințirea monumentului eroilor neamului din curtea lăcașului de cult. Mădălin Paliță promite locuitorilor comunei că, an de an, va aloca bani pentru întreținerea bisericilor din comuna Dănești

„Am avut onoarea și plăcerea de a participa astăzi la sfințirea praznicarului și resfințirea monumentului eroilor neamului, din curtea bisericii Barza.
Dumnezeu a binecuvântat această parohie și a rânduit să fie preot părintele Tănase Gheorghe. Om cinstit, smerit și vrednic, este unul dintre preoții de care sunt mândru. Propovăduiește valorile creștine cu întâietate față de așa zisele valori europene și are grijă să țină biserica și învățăturile ei aproape de oameni.
Vă rog să mergeți la biserică și să creșteți copii cu frică de Dumnezeu.
Pentru că este sigurul reper moral și creștin, în această perioadă de haos din societate, biserica este atacată din toate părțile încercând să o discrediteze și astfel să ne determine să ne abandonăm credinţa.
Școala (educația) și Biserica (credinţa) sunt cei doi piloni pe care se poate construi o societate puternică și trainică.
Mulțumesc mult pentru invitație preotului paroh Tănase Gheorghe, dascălului Albert Avram și nu în ultimul rând lui nea Ion Stăncioi, le promit că din puținii bănuți pe care îi are bugetul local, voi rupe în fiecare an și voi contribuii la întreținerea bisericilor astfel încât să rămână trainice pentru urmașii noștri.
Trebuie să fim puternici și să trecem peste această criză sanitară și economică din societate”, a transmis Mădălin Paliță.