Peste 200 de concurenți pentru funcțiile de directori de școli din Gorj

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

 

Peste 200 de cadre didactice din județul Gorj s-au înscris în vederea participării la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Gorj. Lista finală a candidaților admiși în urma evaluării dosarelor va fi afișată pe 7 octombrie, urmând ca prima probă, cea scrisă, să se desfășoare pe 15 octombrie 2021.

Înscrierea candidaților s-a desfășurat prin intermediul unei platforme informatice- concursdirectori.edu.ro-în perioada 15 – 26 septembrie 2021. Potrivit informațiilor oferite de ISJ Gorj, 216 cadre didactice din județul nostru s-au înscris la concursul pentru ocuparea uneia dintre cele peste 150 de funcții de director sau director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din Gorj. Dosarele acestora vor fi evaluate în perioada 27-29 septembrie de către comisia formată la nivel județean, tot prin intermediul platformei. Termenul până la care candidații află rezultatele privind evaluarea dosarului atât prin intermediul listelor oficiale publicate, cât și prin intermediul unui email trimis din platformă, este 7 octombrie.

Prima probă de care trebuie să treacă candidați admiși în urma evaluării dosarelor este cea scrisă, probă ce se va desfășura pe 15 octombrie, în centre speciale, ce urmează a fi stabilite pe 8 octombrie, potrivit calendarului concursului.
Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate în data de 20 octombrie 2021, urmând ca interviurile să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021, în locațiile stabilite de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu).
Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie, urmând ca numirile în funcție să aibă loc începând cu 10 ianuarie 2022, debutul semestrului al doilea al anului școlar 2021-2022.