Peste 1.700 de alergători participă la Crosul Arenelor

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

 

Peste 1.700 de alergători s-au înscris la Crosul Arenelor, un eveniment destinat amatorilor, care va avea loc duminică, pe 24 septembrie.

Evenimentul nu promovează doar mişcarea şi sănătatea, ci susţine şi cauza Asociaţiei Magic, anunţă organizatorii. Participarea la acest eveniment contribuie la strângerea de fonduri pentru educaţia copiilor cu afecţiuni grave din România. Vladimir Drăghia şi Ana Maria Brânză sunt şi ei înscrişi la Crosul Arenelor, fiind ambasadori ai cauzei Asociaţiei Magic.

Cu un traseu de alergare de 10 kilometri, Crosul Arenelor va avea startul la Arcul de Triumf şi finişul la Arena Naţională, doar dus.

„Crosul Arenelor are trei probe: proba de 10 kilometri, cea de ştafetă (2×5 km) si Family Run (2 km), cea din urmă desfăşurându-se pe inelul exterior al Arenei Naţionale. De asemenea, la acest eveniment s-au înscris şi 100 de persoane cu dizabilităţi în cadrul probei #beactive ce are ca scop incluziunea prin sport a persoanelor cu dizabilităţi, realizată cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Sport”, reiese dintr-un comunicat de presă.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 800 ȘI 1200 EURO / LUNĂ