Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!
PUBLICITATE EMI TV

Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională, decizia fiind luată, în unanimitate, la Reuniunea executivă a organizaţiei care a avut loc la Washington, a anunţat, joi, un comunicat al PNL.

„Partidul Naţional Liberal este, începând de astăzi, membru al Uniunii Democrate Internaţionale (International Democracy Union – IDU), cea mai mare alianţă de partide de centru-dreapta din lume, cu peste 80 de membri din 60 de ţări”, precizează sursa citată.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că, în contextul geopolitic actual, partidele de centru-dreapta trebuie să fie cât mai unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice.

„Partidul Naţional Liberal este cel mai vechi partid de centru-dreapta din Europa şi împărtăşim aceleaşi valori de centru-dreapta cu membrii IDU, precum libertatea politică şi individuală, egalitatea de şanse, sprijinirea mediului privat şi respectarea statului de drept. Vom lucra cu celelalte partide membre pentru a promova aceste valori în România şi în regiune. În contextul geopolitic actual, noi, partidele de centru-dreapta, trebuie să fim cât mai unite în apărarea liberalismului şi valorilor noastre democratice peste tot în lume”, a declarat Ciucă, conform comunicatului.

INMELCON PROD S.A ANGAJEAZĂ !!!SALARII ÎNTRE 950 ȘI 1500 EURO / LUNĂ