Oroare în Timișoara! Și-a stropit vecina cu benzină și i-a dat foc

𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲!

O faptă revoltătoare i-a terifiat pe locuitorii unui bloc din Timișoara. Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc. Scenele de groază au avut loc ieri, într-un bloc din zona bulevardului Take Ionescu. Cei care au sunat la 112 au fost chiar vecinii stupefiați care au văzut-o pe femeie ieșind din bloc cu hainele în flăcări. Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului a preluat-o și transportat-o la spital în stare critică, iar poliția a început cercetările.
„A ajuns la noi cu arsuri pe 98% din suprafața corpului, deci este într-o stare critică, iar prognosticul este unul sever. Ea se află acum la secția de Mari Arși”, a declarat ieri, pentru tion.ro, Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara.
Din păcate, în această dimineață, în jurul orei 6.00, femeia a murit. Tânărul piroman a fost prins de polițiști și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă să rămână ani grei în spatele gratiilor.